müzik klipleri

Dünyanın En İlginç 10 Hayvanı

 Doğa, bizlere birbirinden farklı birçok canlıyı gösteriyor. Bu listemizde, görüldüğünde belki de bizleri ilk aşamada ürkütebilecek 10 ilginç hayvanı sunuyoruz.

10 - Damla Balığı

Dünyanın en çirkin balığı olarak gösterilen damla balığının nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya. Bu balıklar denizlerin 900 metre derinliğinde yaşar..

9 - Balon Balığı

Pasifik Okyanusu'nda yaşayan bu balık türü 50 santimetreye kadar genişleyebiliyor.

8 - Engerek Balığı

Büyük ve sivri ağzıyla, uzun sivri dişleriyle ve birinci dorsal yüzgecin ışınlarıyla kolayca diğer balıklardan ayrılabilen bu balık 30 santimetre uzunluğa kadar büyüyebiliyor...

7 - Dumbo Octopus 

Ahtapot türü olan Dumbo Octopus, okyanusun en derin bölgelerinde yaşayan, aynı zamanda görüntüsüyle de ürküten bir ahtapot.

6 - Hairy Frogfish (Kurbağa Balığı)

Kurbağa balığı, dilediği anda kumun içinde görünmez hale gelebiliyor. Ayrıca bu balığın eti de zehirlidir.

5 - Deniz Ejderhası

Dalış ekiplerinin çok seyrek olarak rastladıkları bir tür olan deniz ejderhaları, son derece zarif bir canlı olarak biliniyor...

4 - Hagfish

Yılan balığına benzerliği ile dikkat çeken Hagfish, başka balıkların vücuduna başını sokarak yaşamını sürdürür.

3 - Beyaz Kaplumbağa

Çin kültüründe önemli bir yeri olan beyaz kaplumbağalar, kreme çalan pembe renkleri ve yumuşak dokularıyla bu hayvanı çok farklı kılıyor.

2 - Deniz Domuzu

Yalnızca Şubat ve Mart aylarında Antartika'da görülen deniz domuzları, derisinin rengiyle de dikkati çekiyorlar.

1 - Yıldız Burunlu Köstebek

Kuzey Amerika ve Kanada da rastlanan bu hayvan türü tam bir toprak altı hükümdarı. Ayrıca bu köstebek bir avuca sığabilecek kadar da küçük.

www.abuksabuk.com web sitemizde yer alan tüm şarkılar, Youtube video portalinde yer alan video kliplere linkli olup sadece seçkin şarkıların sizler için kategorize edilmesinden ibarettir. Youtube video portalinin izin verdiği şekilde linklenmiştir. Sitemizden hiçbir şekilde bir müzik eseri indirilmesi mümkün değildir. Beğendiğiniz sanatçıların ve eserlerinin yer aldığı bandrollü albümleri hem emeğe saygı hem de kalite anlamında satın almanızı tavsiye ve rica ederiz.